Tyky-Online

Turvallinen ja helppokäyttöinen sähköinen maksutapa.

tyky-online-mallikoodi3

Tyky-Online

Tyky-Online on suosittu Tyky-Kuntoseteli sähköisenä. Helppo, älykäs ja monipuolinen Tyky-Online mahdollistaa reaaliaikaisen veloituksen ja käyttöseurannan. Käyttäjän kuvatunnistaminen tekee Tyky-Onlinesta markkinoiden turvallisimman sähköisen maksutavan. Tyky-Online on aina haltijalleen nimetty ja sillä voi maksaa liikunta- ja kulttuuripalveluita sopimuskäyttökohteissa. Tyky-Online ei ole anonyymi kortti tai tekstiviesti, vaan henkilökohtainen kohdennettu maksuväline, sähköinen arvoseteli. Tyky-Online on kohdennettu maksuväline ja verovapaa etu.

Työnantaja: rekisteröidy ja tilaa. Tilauseräkohtainen tai käytönmukainen laskutus valintasi mukaan. Tyky-Online on edullisin. Tilaaminen on helppoa ja henkilökohtaiset Tyky-Onlinet toimitetaan edunsaajille automaattisesti ja ovat heti valmiita käytettäväksi. Ajantasaiset raportit työnantajalle jaetusta ja käytetystä edusta sekä suosituimmista käyttökohteista.

Palveluntarjoaja: liity mukaan. Tyky-Onlinessa on kolme vaivatonta veloitustapaa: valitse teille sopivin! Tarvitset vain verkkoyhteydellisen tietokoneen ja toimipisteettömät käyttökohteet voivat tehdä veloitukset vaikka älypuhelimella. Tyky-Online on työnantajien suosima Verohallinnon ohjeistukset täyttävä sähköinen maksuväline, jonka veloitus tapahtuu kassalla sekunneissa. Ja seuraava asiakas!

Edunsaaja: kirjaudu sähköpostiisi toimitetuilla tunnuksilla sivuillesi, seuraa saldoasi ja etusi voimassaoloaikaa. Omalla sivullasi näet myös käyttöhistoriasi.

Neljä hyvää syytä valita Tyky-Online

icon-bell
Reaaliaikaisuus

Maksut veloitetaan työntekijän harrastussaldosta heti.

icon-bell
Turvallisuus

Markkinoiden ainoa maksutapa, jossa kuvallinen tunnistautuminen.

icon-bell
Seurattavuus

Kattavat raportit edun käytöstä niin työnantajalle kuin työntekijällekin.

icon-bell
Aina mukana

Arvosetelin voi säilyttää kännykässä, sähköpostissa tai tulosteena.